Blogg

De fyra elementen

Balans i all dess betydelse är något som har intresserat mig länge. Att vara i balans handlar enligt mig om att vara i kontakt med sig själv för att sen också kunna vara i kontakt med sin omgivning och med omvärlden. Att förstå och kunna arbeta med de fyra elementen Eld, Vatten, Jord och Luft är en stor tillgång både i det vardagliga livet men också i stunder när livet slänger en skruvad boll åt en. När vi är i kontakt med oss själva och när vi kan arbeta tillsammans med de fyra elementen, då har vi mycket lättare att hitta balans i vårt liv och att nå vår fulla potential.

För mig känns det som en värdefull kunskap att ha nära tillgång till elementens egenskaper, eftersom de alla fyra har sina gåvor och utmaningar. Det är fascinerande att se, känna och förstå hur de här delarna hos varje individ fungerar både var och en för sig men också tillsammans. Vi kan samarbeta med elementen för att uppnå balans.

Det gläder mig enormt att få erbjuda dig möjligheten att nå din individuella energipotential. Det unika i var och en är en sann gåva och jag vill hjälpa dig att hitta och använda dina personliga verktyg för att skapa det liv som du vill ha. Ju fler medvetna individer vi är desto större intryck kan vi göra för det goda i det stora hela.

Har du några som helst frågor så ta kontakt med mig på min email: susanne@ivar.fi <3

Pin It on Pinterest