IVAR energy https://ivar.fi Energi och balans för människa, djur och natur. Thu, 09 Jul 2020 09:31:53 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 https://ivar.fi/wp-content/uploads/2019/07/cropped-67110111_860484404320606_5258225286788415488_n@0.5x-32x32.png IVAR energy https://ivar.fi 32 32 Tills vi möts igen, Ivar… https://ivar.fi/blog/tills-vi-mots-igen-ivar/ https://ivar.fi/blog/tills-vi-mots-igen-ivar/#respond Thu, 09 Jul 2020 09:14:57 +0000 https://ivar.fi/?p=969

Text från 29 april 2020.

❤ Ivar ❤
4.1.2006
19.2.2020

Idag har det gått mer än två månader (10 veckor) sedan som Ivar vandrade över regnbågsbron. Jag har försökt skriva den här texten länge men jag har inte klarat av det förrän nu… Och när jag sitter här, i den här stunden, funderar jag om jag är redo att göra det här, om jag ska klara av det… Tårarna väller upp och mitt hjärta och min bröstkorg värker av smärta. Han är saknad. Vår lilla-stora skrutt.

Men det är dags nu. Jag vill med den här texten tacka honom för att han kom till oss och tacka honom för allt som han lärde mig. Jag vill också med den här texten tydliggöra hur en fyrbent familjemedlem är minst lika viktig och värdefull som en tvåbent och hur mycket vi kan lära oss av våra lurviga familjemedlemmar.

Ivar var och är en väldigt speciell kille. Ett av hans många smeknamn var Ferdinand. Han var en riktig filosof som älskade att sitta eller ligga ute och njuta av solens värmande strålar. Så länge som det inte kom en humla eller liknande för nära honom, för såna gillade han inte… Precis som Ferdinand inte heller gjorde. Men lika som han kunde njuta av att filosofera så älskade han att leka och att springa i skogen. Han var helt enkelt full av liv och han tog sig an Livet på det mest helhjärtade vis.

Han kom till oss i en tid som var utmanande, tung och svår. Min hälsa var dålig och jag kunde inte helt tydligt se det då men det var en tid när jag var i behov av en hjälpande hand. Och då sträckte Ivar ut sin tass till mig. Han kom som en skyddsängel till oss. Med tiden skulle han även komma att bli min största lärare, min vän, mitt barn, min familjemedlem. Det var inspirerande att få upptäcka världen genom hans ögon, själ och hjärta. Det var han som lärde mig att se och det var han som visade vägen för mig till att bli den som jag egentligen alltid har varit.

Det är inte för intet som mitt företag heter IVAR energy.

Många gånger stannade jag upp och tänkte att han hade ett stort ansvar på sina små axlar och jag pratade ofta med honom om att han inte behövde bära mig och mina utmaningar. Men han bekymrade sig inte om det, för honom var det självklart att vi skulle vandra sida vid sida och turas om att stötta varandra. Och ju äldre han blev desto starkare blev vårt band. Efter att han blev blind blev det min tur att hjälpa honom att se och den sista tiden gjorde jag och min man allt för att stötta Ivar och finnas där för honom.Men lika som att han kunde vara den mest filosofiska och gosigaste skrutten så kunde han ibland också vara en riktig tålamodsprövare. Oj, söta öde så han kunde bete sig som en riktig babian. Speciellt i hans yngre och vildare år. Huh.. Jag minns speciellt bra den gången som vi ännu bodde i stan och han slet sig ur sitt koppel när vi var på vår promenad. Han taggad som synden springandes längs med Kyrkoesplanaden och jagade bilarna. Och jag med hjärtat i halsgropen efter för att försöka få fast honom. Nöjd som attan var han. Eller när han ville få sin mat. Om den inte GENAST kom eller ännu hellre mycket tidigare än genast så gav han ifrån sig tydliga och bestämda kommandon på att mat rutinen helt enkelt inte gick enligt hans önskan.

När det kommer till regler kan jag ärligt säga att med honom gjorde jag alla fel som man kan göra, jag testade olika ”skolningar/träningar”. Han var första hunden i mitt liv och många gånger förstod jag inte bättre, det blev många misstag på vår gemensamma resa. Det här är något som har tyngt mitt hjärta genom åren men jag vet också att vi alla gör vårt bästa utgående från de förutsättningar som vi befinner oss i. Han lärde mig vad det innebär att ha en hund som familjemedlem och utan honom skulle jag inte ha den kunskap som jag har idag.

Han levererade många insikter under vår gemensamma tid tillsammans.

4.1.2020 blev Ivar 14 år och vi hade en bra dag som firades med extra mycket bus, gos och god mat. Jag lyckades t.o.m. få ett fint födelsedagsfoto på honom var han ser in i kameran och han hänger sött över soffans ryggstöd. (Det var annars en av hans favorit poser, han märkte nämligen att om han hängde där över soffan så kunde inte min man eller jag motstå hur söt han var och han fick då oftast något gott från kylskåpet. Han lärde upp oss bra…)

En vecka efter hans födelsedag, 10.1, möttes vi av ett besked hos veterinären som tog andan ur oss. Vi fick då veta att vi inte skulle få ha vår älskade skrutt tillsammans med oss så länge till… Det var en enorm sorg.. Hur skulle vi kunna fortsätta utan vår filosoferande Ferdinand och vår rallysmurf? Det var oerhört svårt att ta in den vetskapen, trots att det är en del av livet.

Ja, livet har olika skeden och döden är en av de olika faserna på vår livsresa. Jag har alltid varit medveten om att Livet fortsätter och att det som vi kallar för döden är en dörr som leder till fortsättningen på vår färd. Jag har också alltid varit medveten om att de som lämnar oss i det här fysiska livet inte försvinner utan de fortsätter att finnas med oss. Men. Sorgen och saknaden över att inte kunna krama om, att inte kunna borra näsan in i hans lurviga päls, att inte kunna gosa och busa. Den sorgen och saknaden är, trots vetskapen om att Livet är oändligt, verklig och påtaglig.

Men ändå, sett så här i efterhand så är jag tacksam över att vi fick förbereda oss på vad som skulle komma. Det gav oss också möjligheten att verkligen ta tillvara på den sista tiden som vi fick tillsammans. Men det var en svår situation att försöka navigera oss igenom. Att veta att timglaset bara hade några få sandkorn kvar innan all sand runnit igenom och att samtidigt försöka njuta av den korta tid som vi hade kvar.

Mitt i all den här sorgen och känslorna av hur viktigt det var att verkligen njuta av vår lurvbolls sällskap så fick vi faktiskt ett litet mirakel. Vid nästa kontrollbesök hos veterinären fick vi nämligen veta att något väldigt osannolikt hade hänt med hans hälsa. Veterinären var själv väldigt överraskad och glad. Miraklet gav oss några veckor extra tillsammans med vår Ivar.

Det blev sedan många och regelbundna besök till veterinären för att hålla koll på hans hälsosituation. Varje gång vi for dit hade vi hjärtat i halsgropen, skulle den här gången vara den sista..? Och en dag blev det just det, vi fick veta att nu började det vara dags för honom att få fara vidare. Så vi kom överens om när veterinären skulle komma hem till oss. Det kändes mycket viktigt att Ivar skulle få vara i sitt trygga och lugna hem när det skulle bli dags för honom att fortsätta sin livsresa.

När vår sista dag tillsammans kom vaknade jag alldeles för tidigt. Sorgen var otrolig och jag ställde mig frågan: Hur ska vi klara av den här dagen?! Jag bad om att vi alla skulle få ha en bra dag tillsammans och att Ivar-skrutten skulle få den bästa av dagar. Då sköljde ett behagligt lugn över mig och sömnen kom. Det lugnet gav mig sedan också styrka under resten av dagen. Som jag såg det så var det väldigt viktigt att Ivar inte skulle behöva känna av vår sorg utan han bara skulle få känna hur älskad han var, och är, och att han skulle få känna glädje och trygghet.

Vi ville ta med honom på en sista skogspromenad för det var ju de promenaderna som han älskat så i hela sitt liv. Så vi for iväg hela familje-flocken på en sista gemensam tur till skogen. När vi gick där och insikten verkligen slog till om att det här nu var vår sista promenad tillsammans så sköljde igen en bottenlös sorg över mig. Då lyfte jag huvudet mot himlen för att be om hjälp och genast när jag gör det så ser jag hur en örn flyger rakt över oss på ca 15 meters höjd, något som aldrig hänt oss tidigare. När det här händer så faller igen samma lugn över mig som det gjorde när jag bad på morgonen. Jag visste då att vi inte var ensamma och att vi skulle klara av att vara starka för och tillsammans med Ivar den här dagen.

Efter att Ivar gick vidare har han sänt oss tydliga tecken på att han är med oss och flera gånger har de här tecknen kommit i form av en örn. Till exempel dagen efter när sorgen och saknaden var så stor att den gjorde ont rent fysiskt, så kom han med budskapet om att han har allt bra och att vi kan vara lugna och trygga i den vetskapen. Hur det meddelandet kom? Jo, när jag stod utanför vår gård tillsammans med Arwid och Oskar och jag tittade uppåt och en örn flög rakt ovanför oss på ca 15 meters höjd. Oddsen för att något sådant ska hända en gång i ens liv är inte stora och att det sedan händer två dagar i rad är ännu mera otroligt. Han har också gjort mig medveten om sin närvaro och om att han har blivit en ängel. Han har även besökt mig i drömmen.

Så jag vet att han har det bra, att han är med oss och att vi kommer att mötas igen. Men jag saknar att ha honom hos oss i sin fysiska form.

Tack Ivar för att du valde oss.
Tack för att du lärde mig att se.
Tack för att du var du.

Tills vi möts igen, kram morsan

]]>
https://ivar.fi/blog/tills-vi-mots-igen-ivar/feed/ 0
Din energi och frekvens. https://ivar.fi/blog/din-energi-och-frekvens/ https://ivar.fi/blog/din-energi-och-frekvens/#respond Thu, 09 Jul 2020 08:49:20 +0000 https://ivar.fi/?p=962

Den här texten är från 2015 men den tåls att delas igen.

Om du är en andlig, spirituell person är du säkert insatt i eller åtminstone intresserad av energi. Energi och energier i olika form har länge intresserat mänskligheten och ämnet fortsätter att intressera oss. Under en tid har vi blickat utåt och försökt avläsa energin som finns runt omkring oss men också energi som varit mera avlägsen. 

Nu, tack vare den energimässiga utvecklingen och tack vare genuint arbete från olika individer, har vi idag möjlighet att komma i tydlig kontakt med vår personliga energi. De som har valt den här möjligheten får på ett sätt tillgång till en språngbräda som kan hjälpa dem att snabbt komma i kontakt med vem de är på alla plan. När det här sker, när fler och fler blir den som de egentligen alltid har varit och de får tag i sin egen kraft och i sin egen vilja, då hjälper de också till att höja frekvensen i det stora hela.

När vi lever vår livsuppgift och vi är ärliga och sanna i våra liv då sker något otroligt, det uppstår en vibration i energin. Vår energi, kropp och ande, börjar arbeta och den vibration som uppstår kan göra mycket. Det är egentligen väldigt logiskt, ett stillastående objekt kan alstra och lagra energi, ett stillastående objekt kan vara enormt kraftfullt i sig men om det här objektet övergår från att vara passivt/stillastående till att vara i rörelse, då väcker objektet energi runt omkring sig på ett märkbart sätt. Då blir det en kraft som det är svårt att inte lägga märke till och både objektet och kraften som uppstår hjälper till att väcka sin omgivning. Kom ihåg talesättet ringar påvattnet…

Tänk dig att du har ett föremål i din hand, ett vackert föremål som du blir glad av. Ditt hjärta värms av föremålets skönhet och du kanske t.o.m. förundras över hur något så vackert kan existera. Men du vet inte vad du ska göra av det, var ska du ha det, hur du ska använda det och kan du ens använda det… Tills du kommer på att du t.ex. kan använda det som ett smycke, kanske ett halsband? Nu är det inte längre bara du som får njuta av det vackra utan också alla som du träffar får känna värmen i hjärtat som det har föremålet väcker.

Likadant är det när det kommer till din energi. Din energi är vacker och du är din energi. Du väljer själv hur du vill arbeta med och använda dig av din energi. Om du väljer att åtminstone till en viss del arbeta med din energi då kan du skapa ringar på vattnet. Du har en möjlighet att sprida din värme och din kärlek vidare och hjälpa till att skapa något gott, något konstruktivt.

Så lär dig inte bara att känna din energi utan lär dig också att känna din frekvens. Jämför dig inte med andra och ge inte din kraft till någon annan. Någon annans ord eller åsikt ligger inte på den egna frekvensen. Lägg inte för stor tilltro till någon annan, det kan rubba balansen i din frekvens.

Du kan växa och utvecklas.

]]>
https://ivar.fi/blog/din-energi-och-frekvens/feed/ 0
Medvetande. https://ivar.fi/blog/medvetande/ https://ivar.fi/blog/medvetande/#respond Thu, 09 Jul 2020 08:40:04 +0000 https://ivar.fi/?p=955

Vi har alla stora möjligheter och kanske den största möjligheten av alla är att ta ansvar över vårt liv, känna vår kapacitet och leva.

Vi är alla unika, försök inte vara som alla andra, försök inte smälta in. Det är inte meningen att du ska smälta in. Stanna upp och känn din samhörighet med världen samtidigt som du känner din egen unika bidragande faktor. Inse ditt eget värde och i och med att du gör det inser du din medmänniskas sanna värde. Vi hör ihop med varandra, med allt levande. Låt respekt och kärlek vara två av dina ledord och sprid din värme vidare runt omkring dig.

Med värme,
Susanne

]]>
https://ivar.fi/blog/medvetande/feed/ 0
År 2020, vad behöver vi tänka på? https://ivar.fi/blog/ar-2020-vad-behover-vi-tanka-pa/ https://ivar.fi/blog/ar-2020-vad-behover-vi-tanka-pa/#respond Thu, 09 Jul 2020 08:15:36 +0000 https://ivar.fi/?p=946

Den här videon delades på min Facebook-sida tidigare i år.

I den här videon delar jag med mig av en del tips som, med tanke på nuläget, kan vara bra att tänka på.

Och som jag alltid brukar säga, kom ihåg att du har en skyldighet gentemot dig själv att känna in om det som jag delar här och nu är rätt för dig eller inte.

Obs. Ljudkvaliteten är inte den bästa så det löns att höja volymen. Plus att en av våra älskade fyrfotingar tassar omkring vid några tillfällen, så det kan höras i bakgrunden 🐾😉❤

Varm kram,
Susanne

]]>
https://ivar.fi/blog/ar-2020-vad-behover-vi-tanka-pa/feed/ 0
Perspektiv och reflektion Luftåret 2020, första kvartalet. https://ivar.fi/blog/perspektiv-och-reflektion-luftaret-2020-forsta-kvartalet/ https://ivar.fi/blog/perspektiv-och-reflektion-luftaret-2020-forsta-kvartalet/#respond Thu, 09 Jul 2020 07:18:25 +0000 https://ivar.fi/?p=934

Jag skrev den här texten och delade den på min Facebook-sida i slutet av mars i år.

Världen, som vi känner till den, är i gungning och vare sig vi har följt med i alla rapporteringar och analyser som sköljs över oss eller inte, så är vi alla på olika plan medvetna om den nuvarande situationen.

Jag bestämde mig för att titta lite närmare på den information som flyger runt omkring oss och det här är (förenklat) vad jag såg och vad jag fick kunskap om. Kom ihåg att den här informationen är nertagen och filtrerad genom mina energifilter och min medvetandekapacitet och att du som läser den här texten har en skyldighet gentemot dig själv att känna in om det som jag delar här och nu är rätt för dig eller inte.

∞∞∞∞∞

Det finns två läger med två helt olika intentioner bakom det som nu synliggjorts och sker.

När jag såg närmare på det första lägret, det ursprungliga, fick jag nytta av min djur- och naturkommunikationsförmåga. Det ursprungliga viruset och Moder Jord trädde fram och förmedlade att intentionen bakom deras arbete enbart handlade om balans samt om att ge mänskligheten möjligheten att vakna upp på ett massivt kollektivt plan. Det visades hur vi har blivit givna ett tillfälle att höja vår energifrekvens och gå vidare in i nästa skede av vår utveckling. Det tydliggjordes hur vi har blivit givna ett val och att det här valet har getts till oss med kärlek. Inte någonstans fanns det den minsta antydan till önskan om att sprida rädsla, obalans eller negativitet och det var viktigt att jag tydligt lyfte fram även just det budskapet när jag skulle dela vidare informationen som getts till mig. Istället fanns det en stor och innerlig önskan om att vi skulle ta emot vad som har visats för oss och att vi skulle välja vägen för kärlek och balans.

Det andra lägret kommer jag inte att beskriva desto närmare och det helt enkelt eftersom att det är bäst så. Men kort och gott så är deras intention långt ifrån ren och de har kapat något som ursprungligen var menat som en möjlighet och förvrängt det till något som närmast kan jämföras med missbruk och förminskning.

Vi står nu, med andra ord, inför en utmaning eller inför en möjlighet. Eller kanske inför båda alternativen. Det är nämligen upp till oss vad vi väljer och hur vi väljer att agera. Väljer vi att gå in på vägen för kärlek och balans eller på vägen för rädsla och obalans? Tänker vi enbart på oss själva och vad vi tror att vi har rätt till och behöver eller tänker vi på oss själva OCH på våra medvarelser och på vårt gemensamma hem? Väljer vi att sprida kärlek och balans? Eller väljer vi det motsatta? Aldrig tidigare i mänsklighetens historia har vi getts och samtidigt haft resurser på det kollektiva hela att ta ett så stort energihöjande kliv som nu. Vi kan verkligen kombinera hjärta med huvud på ett helt nytt sätt om vi väljer att göra så. Vi kan öppna våra hjärtan gentemot oss själva och mot vår omvärld. Vi har alla ett ansvar som inte får gömmas eller glömmas bort. Det här är ett val som vi inte får vika undan.

Sist och slutligen, låt örnen inspirera oss. Varför? Jo, för att vi behöver kombinera och hitta balans i vårt luft- och jordelement. Titta på örnen och försök att se förmågorna och egenskaperna som örnen har. Vad kommer till dig? Det som kommer till dig är det som är viktigt för just DIG.

Sortera även dina energier, håll dig hos dig och allt annat utanför ditt energimässiga och fysiska system.

Med värme, kärlek och balans
Susanne Broända
IVAR energy

P.S. För dig som är insatt i elementen och i energi och medvetande kan den här texten läsas på fler än ett sätt.

(Foto Unsplash)

* Tillägg angående det andra lägret. Det är mycket viktigt att vara medveten om balansen i att ” know what you’re up against” och att inte ge energi till sånt som det är bäst att inte ge energi till… Men eftersom några av er vill veta mera så skriver jag alldeles kort om saken.

Det som har kapats är möjligheten som det första lägret ursprungligen öppnat upp för. Alltså möjligheten till att gå in i ett nytt och ”högre” skede i mänsklighetens utveckling. Men det här betyder verkligen inte att det första lägrets arbete skulle vara förlorat. Vi har valet och förmågan att gå in på vägen som leder till större balans och kärlek. Gör vi det så kommer även Moder Jord att ha möjlighet att återhämta sig, och det kommer hon att göra mycket snabbare än vad vi kan tro.

Intentionen hos det andra lägret är i grund och botten önskan om att skapa och sprida obalans och rädsla. Men det knepiga är att det finns olika dimensioner och grupper inom det andra lägret och en del grupper är helt ovetande om såväl de andra grupperna som om dimensionerna. Därför kan intentionerna i de olika grupperna kasta och några av grupperna tror sig arbeta för att skapa balans, vilket de i själva verket inte gör.

]]>
https://ivar.fi/blog/perspektiv-och-reflektion-luftaret-2020-forsta-kvartalet/feed/ 0
Möt dig själv ✨💛✨ https://ivar.fi/blog/mot-dig-sjalv/ https://ivar.fi/blog/mot-dig-sjalv/#respond Tue, 30 Jun 2020 14:55:44 +0000 https://ivar.fi/?p=912

Innan jag började jobba med det som jag gör idag hann jag arbeta en del som estenom och frisör, mest jobbade jag med smink. Jag hann hålla kurser inom smink, jobba på salong och inom tv och film samt en del reklam. För mig kändes det värdefullt att få vara kreativ och samtidigt kunna hjälpa människor att få må bra och att få känna sig vackra. Det var drivkraften inom mig och jag kände starkt att jag ville hjälpa till att förstärka det inre och yttre välmåendet hos de som jag mötte. Men något intressant som hände under mina år inom smink och hår var att mitt eget intresse för att använda makeup sakta försvann. (Likaså att färga och fixa mitt eget hår.) Jag tappade helt lusten för att sminka mig själv och föredrog att inte alls använda makeup.

Nu är det x antal år sedan som jag var aktiv inom skönhetsbranschen och det är inget som jag saknar. Men den senaste tiden har mitt intresse för smink faktiskt så smått börjat vakna till liv igen. Och jag förstår varför. Jag har under de här åren haft möjlighet att verkligen möta mig själv. Idag jobbar och lever jag på ett sätt som är ärligt gentemot såväl mig själv som min omgivning. Jag går inte emot mig själv och jag jobbar med att lyssna på och stärka upp/stöda individer inifrån och ut. Inte tvärtom. Jag har som individ också fått en större insikt i vad balans handlar om och hur vi kan ta hjälp av såväl våra egna balanser som obalanser för att utvecklas. Som jag ser det så kan det att vara i balans också ibland handla om att vara i obalans, för att vi sedan ska kunna stiga upp som starkare individer och möta världen på ett ännu mera genuint sätt.

Observera att jag nu på inget som helst vis menar att det att man använder eller inte använder sig av skönhetsprodukter eller metoder är varken rätt eller fel. Det som jag försöker lyfta fram med det här exemplet är att om vi är ärliga mot oss själva och om vi försöker leva så äkta som möjligt och vara närvarande i vår egna liv så skapar vi utrymme för närvaro och glädje. Och för någon kan den glädjen komma från något så trivialt och ytligt 😉 som smink. Dessutom borde det vara en självklarhet att varje individ ska kunna få känna sig vacker på sitt vis men tyvärr är det ju inte så idag och den attityden är något som vi alla kan vara aktiva i att förändra. Vi är alla vackra.

Du undrar nu kanske varför jag skriver det här och vad poängen med mitt svamlande är. Poängen är att möta oss själva. Det är något som alltid har varit viktigt men den tid som vi nu lever i gör att det är ännu mera viktigt. Därför vill jag uppmuntra dig som läser det här och som känner att det är något med det som jag skriver som talar till dig att under de två närmaste månaderna satsa tid och energi på att möta dig själv 💛

Vi lever nämligen i en tid var det är av stor vikt att vi gör ett medvetet val hur vi vill leva, inom vilken ”verklighet” vill vi leva, på vilken ”värld” vi vill fortsätta vår resa. Framför oss har vi en tumultartad tid var det egentligen inte finns möjlighet att gå tillbaka till det som har varit. Men det kommer trots det att finnas de som med all makt vill försöka återgå till den gamla ”verkligheten”. De som väljer den vägen kommer att möta en tunghet i energin som inte gärna öppnar upp för ett naturligt flöde. Men de här individerna kommer att vara så envisa och delvis blinda för vad som sker att de trots de svårigheter som de möter inte kommer att ge upp sin ”verklighet”. Sedan kommer det att finnas de som väljer att se över sina liv och sin omvärld för att sedan gå vidare men inom den här gruppen finns det ännu undergrupper i vilken ”verklighet” som väljs.

Blev det för flummigt? Enklast förklarat är att du som individ behöver ta ett medvetet steg inåt och känna efter, se på och lyssna till vad som är rätt för dig. I vilken riktning vill du gå? Vad vill du förstärka i ditt liv och i dig själv? Vad vill du ge näring till? Du behöver hitta en balans i DITT lärande, varande och görande. Vad är din ”verklighet”? Hur ser din ”värld” ut?

Och vem vet, kanske också du hittar tillbaka till gamla glädjeämnen fast på ett nytt och mera givande sätt 😉

Jag önskar dig allt gott och lycka till på din livsresa 💛
Med värme,
Susanne

]]>
https://ivar.fi/blog/mot-dig-sjalv/feed/ 0
Balanced touch™ animal communication https://ivar.fi/blog/balanced-touch-animal-communication/ https://ivar.fi/blog/balanced-touch-animal-communication/#respond Mon, 13 Jan 2020 05:03:53 +0000 http://ivar.fi/?p=684

Blogg

VIDEO: Balanced touch™ animal communication

]]>
https://ivar.fi/blog/balanced-touch-animal-communication/feed/ 0
Bianca och Sara https://ivar.fi/blog/bianca-och-sara/ https://ivar.fi/blog/bianca-och-sara/#respond Mon, 13 Jan 2020 04:56:20 +0000 http://ivar.fi/?p=671

Blogg

Bianca och Sara

Hur kan en djurkommunikation upplevas? Här kan ni läsa om Biancas och Saras stund.

Hon kommunicerade med Bianca

Min älskade själsfrände

]]>
https://ivar.fi/blog/bianca-och-sara/feed/ 0
Intervju i tidningen Est Elle https://ivar.fi/blog/intervju-i-tidningen-est-elle/ https://ivar.fi/blog/intervju-i-tidningen-est-elle/#respond Mon, 13 Jan 2020 04:50:24 +0000 http://ivar.fi/?p=664

Blogg

Intervju i tidningen Est Elle

]]>
https://ivar.fi/blog/intervju-i-tidningen-est-elle/feed/ 0
De fyra elementen https://ivar.fi/blog/de-fyra-elementen/ https://ivar.fi/blog/de-fyra-elementen/#respond Mon, 13 Jan 2020 04:45:52 +0000 http://ivar.fi/?p=660

Blogg

De fyra elementen

Balans i all dess betydelse är något som har intresserat mig länge. Att vara i balans handlar enligt mig om att vara i kontakt med sig själv för att sen också kunna vara i kontakt med sin omgivning och med omvärlden. Att förstå och kunna arbeta med de fyra elementen Eld, Vatten, Jord och Luft är en stor tillgång både i det vardagliga livet men också i stunder när livet slänger en skruvad boll åt en. När vi är i kontakt med oss själva och när vi kan arbeta tillsammans med de fyra elementen, då har vi mycket lättare att hitta balans i vårt liv och att nå vår fulla potential.

För mig känns det som en värdefull kunskap att ha nära tillgång till elementens egenskaper, eftersom de alla fyra har sina gåvor och utmaningar. Det är fascinerande att se, känna och förstå hur de här delarna hos varje individ fungerar både var och en för sig men också tillsammans. Vi kan samarbeta med elementen för att uppnå balans.

Det gläder mig enormt att få erbjuda dig möjligheten att nå din individuella energipotential. Det unika i var och en är en sann gåva och jag vill hjälpa dig att hitta och använda dina personliga verktyg för att skapa det liv som du vill ha. Ju fler medvetna individer vi är desto större intryck kan vi göra för det goda i det stora hela.

Har du några som helst frågor så ta kontakt med mig på min email: susanne@ivar.fi <3

]]>
https://ivar.fi/blog/de-fyra-elementen/feed/ 0