IVAR energy

Kurser och workshops
Grundkurs i Balanced touch™ djurkommunikation

Vill du lära dig djurkommunikation och stiga in i djurens värld? Tillsammans kan vi hjälpa varandra, djur och människor. Början till det är att vi vill lyssna till samt se vad djuren har att visa oss.

Den här kursen är för dig som vill få möjlighet till en djup kontakt till djuren, naturen och till dig själv. Kursen innehåller olika övningar som hjälper dig att komma i kontakt med ditt sätt att kommunicera samt flera djurkommunikations övningar.

Grundkursen i Balanced touch™ djurkommunikation kan du delta i på distans eller vid inbokat närvarotillfälle. Distanskursen är 4 veckor lång och kursen på plats är en dag lång. Om du är intresserad av att delta vid ett närvarotillfälle kan du ta kontakt med mig och vi kan tillsammans ordna med en kurs i dina hemtrakter. Det är också möjligt att jag kommer hem till dig och håller en endagskurs för dina vänner och bekanta.

Vid distanskursen skickar du varje vecka in dina övningar och du får feedback samt vägledning. Sista veckan avslutas med ett enskilt samtal via FaceTime, messenger eller WhatsApp (eller vanligt röstsamtal).

Med undantag av några övningar samt att distanskursen innehåller flera djurkommunikations övningar så är distanskursen och närvarotillfället likadana. Jämfört med grundkursen har du under distanskursen mera tid på dig att göra uppgifterna samt möjlighet till mera personlig vägledning eftersom du har enskild kontakt med mig.

Efter godkänd kurs får du ett intyg på ditt deltagande och du kan vara verksam som Balanced touchTM djurkommunikatör. För att godkännas bör alla uppgifter göras och skickas in inom utsatt tid, samt hålla en viss nivå.

Ingen förkunskap behövs. Anmäl dig till susanne@ivar.fi.

Du är varmt välkommen!

Balanced touch™ workshop Kraftdjur

Få kontakt med och måla ditt kraftdjur.

 

Välkommen till en eftermiddag med fokus på att hitta din kontakt till ditt kraftdjur. Vi gör olika övningar som hjälper dig att känna/höra/se ditt kraftdjur och vad kraftdjuret vill förmedla till dig. Sedan sätter du dig ner och målar det som kommit till dig.

Ifall det känns svårt att måla kan du istället skriva ner det som förmedlats till dig. Du kan också måla ner dina känslor/tankar/upplevelser genom att endast använda olika färger. Det är med andra ord inte viktigt att du målar något föreställande. Det viktigaste är att du får kontakt med ditt/dina kraftdjur.

Du behöver klä dig bekvämt, ta också med dig ett liggunderlag samt en filt. Penslar, färg och papper finns men om du vill ta med eget material som du vet att fungerar för dig så är du välkommen att göra det.

Max antal deltagare är 5 personer.
Pris 65€, betalning sker på plats (kort eller kontant).

Workshopen är 3 timmar lång och kaffe/te samt smått tilltugg ingår. (Meddela eventuella matallergier.)

 

Anmäl dig till susanne@ivar.fi

Kontakta IVAR energy

Address: Långkärrvägen 5, 65760 Iskmo Finland

Tel: +358 50 35 01 081

E-post: susanne@ivar.fi

Öppettider: Enligt överenskommelse

Pin It on Pinterest