MER OM MIG

Susanne Broända och IVAR energy

Orsaken till namnet IVAR energy är en liten pudelkille som hette just Ivar. Tack vare honom hoppade jag av ekorrhjulet, stannade upp och började leva så som jag alltid borde ha gjort. Jag ser på livet med både mina ögon och mitt hjärta och min önskan är att vi alla ska kunna leva fullt ut. Varje individ bär på en stark livshistoria och varje individ är unik. Med mitt arbete vill jag hjälpa dig att komma i kontakt med dig själv och med ditt liv. 

De två behandlingsformerna som jag arbetar med är Balanced touch™ och AuraTransformation™. Den förstnämnda behandlingsformen har jag själv tagit ner och utvecklat under flera års tid. Balanced touch™ är behandlingen för dig som vill få en bättre kontakt till inte bara dig själv utan också till djuren och naturen. Det är nämligen en metod vars hjärta slår för en balanserad kontakt mellan människa, djur och natur. Den andra behandlingsformen är en unik engångsbehandling som är starkt medvetandeexpanderande och som passar för dig som vill få tag på din egen kraft och som vill hitta verktygen till att verkligen leva ditt liv på ditt sätt.

Varmt välkommen till IVAR energys sida, en sida som handlar om liv, energi och balans för människa, djur och natur.

Att få arbeta tillsammans med djur, människor och natur ger mig stor glädje och jag är mycket tacksam över alla individer som jag haft förmånen att få komma i kontakt med tack vare mitt jobb. Som jag ser det är vi alla en del av en Helhet och varje individ är full av möjligheter och liv. Det är av stor betydelse att vi tar tillvara på våra unika gåvor samt att vi också väljer att arbeta med våra obalanser för att kunna lära oss av dem och t.o.m kunna förvandla dem till styrkor. Mitt hjärta har alltid slått för välmående och balans och att vara i balans handlar enligt mig om att vara i sann kontakt med sig själv för att sen också kunna vara i kontakt med sin omgivning och med omvärlden.

Dessutom: Har du någon gång tänkt på det här? Att vara i balans kan också ibland handla om att vara i obalans för att sedan kunna stiga upp som en starkare individ och möta världen på ett ännu mera genuint sätt. 

Vi har alla stora möjligheter och kanske den största möjligheten av alla är att ta ansvar över vårt liv, känna vår kapacitet och leva.

Du som känner att du vill komma i god kontakt med dig själv, med djuren och med naturen är välkommen att höra av dig till mig. Tillsammans kan vi arbeta för en bättre värld.
Min bakgrund och utbildning:

 • Reiki 1 och 2 (2002, Johanna Manderbacka)
 • AuraförmedlarTM kurs (2012, Johanna Saari och Berit Reaver)
 • Workshop – aktivering av den Gyllene Energin (2013, Anni Sennov och Therese Lindberg)
 • Auraförmedlarfortbildning (2013, Johanna Saari och Berit Reaver)
 • Kurs om planetenergier (2013, Anni Sennov)
 • Auraförmedlarfortbildning (2014, Johanna Saari och Berit Reaver)
 • Grundkurs i Djurkommunikation (2014, Maiccu Kostiainen)
 • Fortsättningskurs i Djurkommunikation (2014, Maiccu Kostiainen)
 • Mästarkurs i Djurkommunikation (2014, Maiccu Kostiainen)
 • Auraförmedlarfortbildning (2014, Anni Sennov och Johanna Saari)
 • Aktivering av kroppselementen (2014, Anni Sennov)
 • four element profileTM partner samt instruktör (2015, Anni Sennov)
 • Auraförmedlarfortbildning (2015, Johanna Saari och Berit Reaver)
 • Ta ledningen – Bli medveten workshop (2016, Carsten Sennov och Johanna Saari)
 • Baskurs – de fyra elementen (2016, Carsten Sennov och Johanna Saari)
 • Fortsättningskurs – de fyra elementen (2016, Carsten Sennov och Johanna Saari)
 • Certifieringskurs för Auraförmedlare (2018, Johanna Saari och Anni Sennov)
 • Certifieringskurs för Auraförmedlare (2020, Johanna Saari)

v

Referenser

Feedback från mina kunder

Balanced touch™

”Jag upplever Balanced touch™ som ”helande” och som en avslappnande behandling av kropp och själ. Susanne är skicklig och jag känner mig trygg att bara vara jag för en stund. Sessionerna gör att jag får nya insikter och perspektiv på mitt liv som gör att jag mår och orkar bättre.”

”Innan jag träffade Susanne första gången visste jag inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Jag bokade en tid för Balanced touch™ behandling och samtal eftersom mina hundar inte alls kom överens. Jag hoppades att kunna ladda mina egna batterier lite och framförallt kunna förstå hundarna bättre. Jag berättade inte mycket mer än namnet på mina hundar och visade en bild på dem – därför blev jag verkligen positivt överväldigad när Susanne beskrev mina hundar så exakt under behandlingens gång. Stundvis blev det riktigt känslosamt när jag insåg vilka saker mina hundar gick runt och funderade på: den äldre kände att hon måste ta hand om mig, den yngre var väldigt osäker på hur hon borde bete sig. När jag ”befriade” dem från det här ansvaret har vår flock mått så mycket bättre. Jag hade själv också stor nytta av behandlingen som jag upprepat ännu en gång. Dels har jag burit på andras problem, dels har jag varit nertryckt av orealistiska förväntningar. Behandlingen har hjälpt mig att ta tillbaka den energi som är min och filtrera bort den som jag inte behöver. Susanne är en otroligt jordnära, öppen och varm människa – rekommenderar varmt ett besök!”

”Jag är glad och tacksam över att jag träffade dig Susanne under en tid i mitt liv då det verkligen var just dig jag behövde få träffa.  Jag upplevde behandlingsstunderna (Balanced touch™) som jag har fått som verkligt viktiga och betydelsefulla. Varje session har också varit helt olik den andra beroende på vad jag har upplevt just där och då i mitt liv. Mycket känslor och insikter blev tydliga(re) för mig. Jag upplevde att du Susanne hjälpte mig att (igen) hitta min egen inre styrka och kraft. Om jag med ett ord ska beskriva Susanne så är det rätta ordet ”magisk”. <3 Susanne är en genuin, varm och ärlig människa som jag kände tillit till direkt.”

AuraTransformation™

”Jag träffade Susanne för första gången när jag skulle genomgå min AuraTransformation™. Hon är en varm och omtänksam människa som hjälpte mig att vara trygg i mig själv och lita på att jag vet bäst vad som är rätt i mitt liv, och att även jag finns till för ett högre syfte i denna värld. Så tack för den dagen som förändrade mitt liv.”

”I skrivande stund har det gått några år sedan jag gjorde min Auratransformation™. Det kanske viktigaste och största som jag lärt mig är att jag själv bär ansvar för mitt liv och mående. Det ansvaret kan ju ibland kännas aningen skrämmande, men mestadels ger det frihet. Jag kan inte längre skylla mitt humör, mina val eller hur jag mår på någon annan, för jag kan alltid själv välja vilken inställning jag har till olika situationer. Visst tillåter jag mig själv att bli arg eller ledsen, men jag har också mycket lättare att ta mig ur de sinnestillstånden och gå vidare. Det har gett mig mera mod och jag börjar även småningom kräva mer för mig själv, saker som jag tidigare inte trodde att jag var värd. Auratransformationen har för mig alltså betytt att ta makt över mitt eget liv på ett sätt som är sunt för just mig.

Varje gång jag varit på behandling till Susanne har jag känt mig fylld av energi och fått reda på något nytt om mig själv. Förutom Auratransformationen har jag även varit på balansering och gått på Susannes Djurkommunikationskurs. Om man vill utforska sig själv, utvecklas och är redo att se utanför sin inrutade värld så rekommenderar jag varmt hennes tjänster!

Namaste”

”Jag träffade Susanne för första gången när jag skulle genomgå min AuraTransformation™. Hon är en varm och omtänksam människa som hjälpte mig att vara trygg i mig själv och lita på att jag vet bäst vad som är rätt i mitt liv, och att även jag finns till för ett högre syfte i denna värld. Så tack för den dagen som förändrade mitt liv.”

Kurs i Balanced touch™ djurkommunikation

”Djurkommunikation var en väldigt häftig och mäktig upplevelse! Jag hittade egenskaper hos mig själv som jag aldrig trott jag hade. Kursen gav mig även en djupare kontakt med mitt inre.”

”Kursen i Djurkommunikation har gett mig så mycket.

Bara det att få stanna upp och göra bestämda lektioner, gör att man följer veckans tema och lever i detta flow. Det är som om man går in i en annan värld. Alla djur har en själ, som finns där. Bara vi vågar öppna oss för dem. Det gäller att våga stanna i stillheten och lyssna. Vad säger ditt djur, vad vill det förmedla.

Att ha Susanne till lärare är att vandra sida vid sida. Hennes sätt att lära ut på är ärligt och ödmjukt och är faktiskt det bästa med kursen

“Igår deltog jag i en grundkurs i djurkommunikation. Och wow alltså vilken inspirerande dag! Det är ofantligt svårt att sätta ord på känslorna och upplevelserna från dagen. En underbart givande dag på alla sätt. Helt klart en av de bästa sakerna jag gjort här i livet. Rekommenderar verkligen denna kurs för alla som ens är lite intresserade av djurkommunikation och energi. Man får verkligen ett större perspektiv, djupare förståelse och insikt på ett helt nytt sätt. Lärde mig massor under dagen och jag kommer garanterat att gå fortsättningskursen om jag bara har möjlighet.

Tack för en fantastiskt lärorik kursdag! Är så glad att jag fick möjlighet att delta.”

“En mycket intressant kurs, inte bara med tanke på att kommunicera med djur, utan också för att man jobbar med sig själv.”

Balanced touch™ djurkommunikation

”Jag har två härliga lagottofröknar med helt olika personligheter som Susanne kommunicerade med. Hilma och Freja. Jag önskade att Susanne skulle ta reda på och förmedla till mig om det finns något som de har försökt berätta för mig, men som jag inte har lyckats förstå. Vad de är nöjda med i livet och om det finns något som de skulle vilja göra annorlunda. Om det finns något som oroar eller bekymrar dem. Hur de mår.

Allt det fick jag svar på, men de hade mycket mer att säga än så. Vi förstår varandra ganska bra jag och mina hundar, men jag förstod nog inte hur mycket de faktiskt kommunicerar med mig. Och hur enkelt det är att kommunicera med dem bara jag själv lär mig att inte göra det svårt. Via kommunikationen med Sussi berättade de också hur de uppfattar mig. Att de ser mig och ser vad jag borde göra för att må bra. De är kloka mina hundar, ibland säkert klockare än matte och husse. Det fanns mycket sanning i det de sa. Sussi lyckades med att fånga både Hilmas och Frejas personlighet i kommunikationen. Läsningen av kommunikationsberättelsen fick mig både att skratta och gråta. Jag är glad att jag fick läsa den.”

”Jag kan verkligen rekommendera IVAR energy, jag vann en djurkommunikation genom en Facebook-tävling och valde en av mina katter, en speciell herreman som inte många förstått sig på. Susanne prickade rätt på varje punkt om honom och berättade även andra saker, som fick mig att börja ändra på livet för min katt, som nu verkar vara mycket mer harmonisk. Jag blev tårögd över sättet hon beskrev honom på, nästan som om jag hörde hans röst berätta hela kommunikationen, som om hans personlighet sprakade ut genom texten.”

Balanced touch™ workshop: Kraftdjur

”En fantastisk upplevelse. Det egna kraftdjuret kom plötsligt och var ett överraskande djur. Workshopen var en älskvärd och fin upplevelse.”

Kontakta IVAR energy

Address: Långkärrvägen 5, 65760 Iskmo Finland

Tel: +358 50 35 01 081

E-post: susanne@ivar.fi

Öppettider: Enligt överenskommelse

Pin It on Pinterest