KONST med budskap.

ART-KONST-TAIDE
A R T – K O N S T – T A I D E
konst med budskap

Varje tavla har ett budskap, ibland kort och tydligt men ibland långt och komplicerat. Allt beror på betraktaren och vad man som betraktare är redo att se samt möta. Tavlor kan berätta hemligheter och lyfta fram dolda sidor inom individen eller inom samhället. De kan också uppmuntra till vår utveckling. En tavla kan fungera som en spegel eller som ett fönster, det är helt och hållet upp till dig vad du väljer.

Skapandet av tavlor är för mig en intressant process och jag är alltid lika nyfiken varje gång en ny idé eller vision dyker upp framför mig. När jag väl kommer igång går jag in i känslan samt budskapet av varje enskild tavla och skapandeprocessen influeras ofta av budskapet som ska fram.

Tekniken som jag använder är blandteknik och jag väljer att måla på grafikpapper. Orsaken till det är att jag uppskattar hur just grafikpappret arbetar tillsammans med färgerna och penslarna som jag använder när jag målar.

Jag önskar dig givande ögonblick som betraktare av min konst. Följ gärna med på Instagram och Facebook var foton av nya tavlor laddas upp vartefter de blir klara.

Personlig och kanaliserad tavla.

Du kan nu beställa en tavla som är målad enkom för dig. Tekniken som jag använder är blandteknik och jag målar på tjockt grafikpapper. Du kan välja mellan måtten 210 mm × 297 mm (A4) eller 297 mm × 420 mm (A3). Med din tavla kommer också en kort text med ett personligt budskap till dig, som kommer fram när jag målar. Tavlans budskap kan komma från t.ex. Moder Jord, din ursprungskälla, dina vägledare, dina skyddsänglar, ditt kraftdjur…

Mina tavlor upplevs ofta som kraftfulla, helande, tankeväckande och inspirerande. De är fyllda av budskap och kan fungera som speglar eller fönster, beroende på vad betraktaren behöver i just den stunden som hen ser på dem.

För att beställa en tavla skickar du ett nytaget foto på dig till mig endera via Messenger eller mail (susanne.broanda@gmail.com), skriv också ditt namn och adress. OBS. Du bör vara 18 år eller äldre.

Priset på din personliga och kanaliserade tavla med budskap är:
A4 100€ 
/ A3 150€

Frakt tillkommer
. Du kan betala via faktura, kort eller kontant.

Med värme,
Susanne

Kontakta IVAR energy

Address: Långkärrvägen 5, 65760 Iskmo Finland

Tel: +358 50 35 01 081

E-post: susanne@ivar.fi

Öppettider: Enligt överenskommelse

Pin It on Pinterest