IVAR energy

Balanced touch™ för djur
Boka tid till behandling

Balanced touch™ för djur

 

Balanced touch™ för djur är lik den för människor. Metoden är ofta avslappnande för djuret. Behandlingen hjälper djuret med möjliga obalanser samtidigt som den kan hjälpa dig och djuret att komma närmare varandra.

Tidsmässigt är det ganska långt djuret som bestämmer men mitt sätt att behandla är lika som vid behandlingen för människor. Jag håller händerna direkt på kroppen, en bit ovanför eller så sitter jag bredvid djuret. Det är viktigt att det finns möjlighet till lugn och ro så att djuret tryggt kan slappna av.

Balanced touch™ djurkommunikation

Balanced touch™ djurkommunikation hjälper dig att förstå ditt djur bättre och hjälper också djuret att få sin röst hörd. Kommunikationen sker alltid på djurets villkor och den kan ske på distans eller på plats. (Kommunikation i kombination med Balanced touch™ behandling för djur sker alltid på plats.) En kommunikation och/eller en behandling hjälper er att komma närmare varandra.

Mitt arbetssätt är jordnära och lugnt. Jag arbetar alltid utgående från individen och därför är varje kommunikation unik. Observera att jag inte arbetar med att korrigera beteenden eller med skolning. Om du vill få hjälp med problembeteenden kan du istället överväga att ta kontakt med en skolare/ tränare/coach. Jag arbetar med att förmedla djurets budskap och med att hjälpa er förstå varandra bättre.

En kommunikation räcker oftast en till två timmar, jag skriver ner den och skickar den via email till dig.

Jag kommunicerar inte med djur utan tillstånd av djurets människa och jag frågar också om lov av djuret. Du ska vara djurets människa (ägare) och du ska vara myndig. Jag ställer inte diagnoser eller ordinerar medicin/medicinska behandlingar eller gör förändringar i eventuella medicineringar. Vid medicinska problem rekommenderar jag kontakt med veterinär.

Vill du boka en behandling?

Kontakta IVAR energy

Skicka e-post

susanne@ivar.fi

Ta kontakt via facebook

Telefon

+358 50 35 01 081

Info om tidsbokning

När du vill beställa en kommunikation skickar du mail till susanne@ivar.fi

Med i mailet bifogar du foto på djuret/djuren, namn och ålder. Skriv också om djuret är en han eller en hon. Använd ett nytaget foto var ögonen syns. Du kan också bifoga eventuella frågor som du kan ha till djuret. Om du har problem med ditt djur så berätta kort om det.

Referenser

”Jag har två härliga lagottofröknar med helt olika personligheter som Susanne kommunicerade med. Hilma och Freja. Jag önskade att Susanne skulle ta reda på och förmedla till mig om det finns något som de har försökt berätta för mig, men som jag inte har lyckats förstå. Vad de är nöjda med i livet och om det finns något som de skulle vilja göra annorlunda. Om det finns något som oroar eller bekymrar dem. Hur de mår.

Allt det fick jag svar på, men de hade mycket mer att säga än så. Vi förstår varandra ganska bra jag och mina hundar, men jag förstod nog inte hur mycket de faktiskt kommunicerar med mig. Och hur enkelt det är att kommunicera med dem bara jag själv lär mig att inte göra det svårt. Via kommunikationen med Sussi berättade de också hur de uppfattar mig. Att de ser mig och ser vad jag borde göra för att må bra. De är kloka mina hundar, ibland säkert klockare än matte och husse. Det fanns mycket sanning i det de sa. Sussi lyckades med att fånga både Hilmas och Frejas personlighet i kommunikationen. Läsningen av kommunikationsberättelsen fick mig både att skratta och gråta. Jag är glad att jag fick läsa den.”

”Jag kan verkligen rekommendera IVAR energy, jag vann en djurkommunikation genom en Facebook-tävling och valde en av mina katter, en speciell herreman som inte många förstått sig på. Susanne prickade rätt på varje punkt om honom och berättade även andra saker, som fick mig att börja ändra på livet för min katt, som nu verkar vara mycket mer harmonisk. Jag blev tårögd över sättet hon beskrev honom på, nästan som om jag hörde hans röst berätta hela kommunikationen, som om hans personlighet sprakade ut genom texten.”

“Susanne Broanda’s approach to communicating with animals is astounding! When she first arrived at my facility in Ocala, FL she was unaware that I had a horse who was emotionally sad. The sad horse was my mare Sundance. She had been experiencing a deep sense of loss a few months earlier due to my frequent travels away for work. I noticed that before my first travel she became lame in her front left pastern area. In all of our 10 years together she was never lame. While my occupation is focused on working with horses and people, I listen to my horses and hear them speak to my soul.

It did not take Susanne long to feel a high vibrancy emanating from my sad horse. The vibrancy led her to my barn and as she immediately went to Sundance’s stall. I had not shared my communications with Sundance with anyone either. I didn’t tell Susanne about her lameness or sadness either – Susanne just knew. She knew in her heart and on an energetic level. It was truly exciting to see how well my mare received Susanne and how eager my mare was to talk to her. My mare is not always open and trusting of people and with Susanne, she could not wait! Immediately Susanne was drawn to her heat and as soon as she lowered herself to Sundance’s pastern, Sundance licked and chewed and began talking to Susanne. She could not wait to share what was in her heart. I was so taken back by my mare’s trust for Susanne and also how much my mare shared with her. Susanne became the median, the voice, for Sundance. I am forever grateful to have shared that experience with Sundance and to have been given the opportunity to validate my own personal conversations with my mare – ones I don’t always believe in.

I travel extensively for my work and I meet many energy practitioners and animal communicators. Susanne is by far one of the best! I am forever grateful for meeting Susanne, knowing her and most of all for receiving the opportunity to connect with my mare so deeply and lovingly. What a humbling experience. Thank you again Susanne for that opportunity.”

Pin It on Pinterest