IVAR energy

Balanced touch™
Boka tid till behandling

Balanced touch™

är en unik behandlingsform för människor och djur samt inriktning på djur-/ naturkommunikation. Metodens hjärta slår för djurens, naturens och människans välmående och filosofin bakom metoden kan användas i det vardagliga livet.

Som behandlingsform är Balanced touch™ mjuk men kraftfull. Den hjälper dig att se dig själv och ditt liv, att landa i din kropp och i ditt nu samt kunna se hur du kan bidra till en bättre värld. Behandlingen hjälper till att återställa din energi och att få bätte kontakt till djuren och naturen. Med hjälp av behandlingen kan du få tag på eventuella obalanser men även återanknyta till styrkor och möjligheter som du kanske glömt bort att du har eller som du t.o.m. kanske inte ens varit medveten om att du har.

Balanced touch™ är en avslappnande metod och det är inte ovanligt att du som klient kan slumra in för en stund eller annars bara känna hur kroppen blir lugn. En behandling räcker ca 45 minuter och beroende på dig och din situation håller jag endera händerna på kroppen, en bit ovanför kroppen eller så sitter jag nära utan att hålla mina händer i någon viss position. En behandling kan även innehålla alla tre alternativen.

Du kan också välja behandlingsalternativet Balanced touch™ med samtal var vi pratar igenom behandlingen och vad som kommer/kommit upp under den. Då bör du reservera ca 1 timme och 15 minuter.

Vill du boka en behandling?

Kontakta IVAR energy

Ta kontakt via facebook

Skicka e-post

susanne@ivar.fi

Telefon

+358 50 35 01 081

Info om tidsbokning

Bästa sättet att boka en tid för behandling är att skicka textmeddelande, mail eller att ta kontakt via Facebook Messenger.

Referenser

”Jag upplever Balanced touch™ som ”helande” och som en avslappnande behandling av kropp och själ. Susanne är skicklig och jag känner mig trygg att bara vara jag för en stund. Sessionerna gör att jag får nya insikter och perspektiv på mitt liv som gör att jag mår och orkar bättre.”

”Olin aika ahdistunut ja keho jännittynyt, kun tulin Balanced touch™ hoitoon. Oli vaikea rentoutua, mutta jossain vaiheessa tunsin, kuinka olo muuttui rauhallisemmaksi ja tuli turvallinen olo. Siinä olossa olisi halunnut olla vaikka kuinka kauan. Seuraavana aamuna, kun heräsin olo tuntui niin hyvältä ja on jatkunut siitä asti hyvänä.”

”Olen käynyt myös Balanced touch™ hoidoissa Susannen luona. On niin ihanaa kun hän kuuntelee ja hoidon aikana saan/voin olla ihan omissa oloissani. Vasta hoidon jälkeen keskustelemme. Keskustelujen ansiosta moni asia on saanut selkeyttä ja olen tullut tietoisemmaksi siitä mitä todellakin haluan. Tunnen sen niin voimakkaasti sydämmessäni. Itse hoidon aikana on rauhallinen ja turvallinen olo. Kiitos Susanne että OLET 🙂 ”

”Jag är glad och tacksam över att jag träffade dig Susanne under en tid i mitt liv då det verkligen var just dig jag behövde få träffa.  Jag upplevde behandlingsstunderna (Balanced touch™) som jag har fått som verkligt viktiga och betydelsefulla. Varje session har också varit helt olik den andra beroende på vad jag har upplevt just där och då i mitt liv. Mycket känslor och insikter blev tydliga(re) för mig. Jag upplevde att du Susanne hjälpte mig att (igen) hitta min egen inre styrka och kraft. Om jag med ett ord ska beskriva Susanne så är det rätta ordet ”magisk”. <3 Susanne är en genuin, varm och ärlig människa som jag kände tillit till direkt.”

”Innan jag träffade Susanne första gången visste jag inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Jag bokade en tid för Balanced touch™ behandling och samtal eftersom mina hundar inte alls kom överens. Jag hoppades att kunna ladda mina egna batterier lite och framförallt kunna förstå hundarna bättre. Jag berättade inte mycket mer än namnet på mina hundar och visade en bild på dem – därför blev jag verkligen positivt överväldigad när Susanne beskrev mina hundar så exakt under behandlingens gång. Stundvis blev det riktigt känslosamt när jag insåg vilka saker mina hundar gick runt och funderade på: den äldre kände att hon måste ta hand om mig, den yngre var väldigt osäker på hur hon borde bete sig. När jag ”befriade” dem från det här ansvaret har vår flock mått så mycket bättre. Jag hade själv också stor nytta av behandlingen som jag upprepat ännu en gång. Dels har jag burit på andras problem, dels har jag varit nertryckt av orealistiska förväntningar. Behandlingen har hjälpt mig att ta tillbaka den energi som är min och filtrera bort den som jag inte behöver. Susanne är en otroligt jordnära, öppen och varm människa – rekommenderar varmt ett besök!”

Pin It on Pinterest