IVAR energy

AuraTransformation™
Boka tid till behandling

AuraTransformation™

AuraTransformation™ är en permanent medvetandeexpansion. Under behandlingen blir din egen andeenergi samlad och kopplad i direkt kontakt till din kropp och det gör att kopplingen från din intuition till din handlingskraft blir tydligare. Behandlingen hjälper dig att stå stadigt här på jorden, ger dig en större grundtrygghet och möjligheten att verkligen själv äga dina känslor, dina tankar och ditt liv.

En AuraTransformation™ är en engångsbehandling och räcker ca 3 timmar. Under behandlingen ligger eller sitter du bekvämt och jag håller i dina fötter eller ben. Det finns utrymme för både tystnad och samtal men för att få ut så mycket som möjligt av den är det viktigt att prata.

Innan du kan genomgå din AuraTransformation™ behöver du läsa boken Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin, skriven av Anni Sennov.

Vill du veta mera om AuraTransformation™? Då kan du läsa mera här:
www.auratransformation.se

Balansering

Balansering hör till behandlingsformen AuraTransformation™ och kan ibland behövas i något skede efter att man har genomgått den behandlingen. Under en balansering går vi igenom eventuella blockeringar och obalanser samt att din energi och kropp balanseras med varandra. Behandlingen räcker 1 – 1 1⁄2 timme och under behandlingen håller jag i dina fötter eller ben samtidigt som du sitter eller ligger bekvämt.

Vill du boka en behandling?

Kontakta IVAR energy

Ta kontakt via facebook

Skicka e-post

susanne@ivar.fi

Telefon

+358 50 35 01 081

Info om tidsbokning

Bästa sättet att boka en tid för behandling är att skicka textmeddelande, mail eller att ta kontakt via Facebook Messenger.

Referenser

”Henkisen kasvun polullani olen saanut inspiraatiota ja ohjausta muutamilta vahvasti omaa tietään kulkevilta naisilta, joista yksi on Susanne Broända. Tutustuin Susanneen muutama vuosi sitten ja hänen avoin rakkaudellinen olemuksensa, hyväntahtoisuutensa ja määrätietoisuutensa tekivät minuun vaikutuksen. Kuulin auratransformaatiosta hänen kautta silloin ensimmäisen kerran, ja asia jäi mieleeni hautumaan jatkaessani omaa kehityspolkuani eteenpäin. Matkani varrella seurasin uteliaana, miten muutamat erään kasvuryhmäni jäsenistä kokivat auratransformaation. Kun vuoden 2016 lopulla tunsin, että olen valmis vastaanottamaan tuon hoidon itse, otin ilman muuta yhteyttä Susanneen. Hän tekee työtään sydämellään, ja sen vuoksi hänen seurassaan on helppo olla oma itsensä ja rentoutua luottavaisin mielin.”

”Jag träffade Susanne för första gången när jag skulle genomgå min AuraTransformation™. Hon är en varm och omtänksam människa som hjälpte mig att vara trygg i mig själv och lita på att jag vet bäst vad som är rätt i mitt liv, och att även jag finns till för ett högre syfte i denna värld. Så tack för den dagen som förändrade mitt liv.”

”I skrivande stund har det gått några år sedan jag gjorde min Auratransformation™. Det kanske viktigaste och största som jag lärt mig är att jag själv bär ansvar för mitt liv och mående. Det ansvaret kan ju ibland kännas aningen skrämmande, men mestadels ger det frihet. Jag kan inte längre skylla mitt humör, mina val eller hur jag mår på någon annan, för jag kan alltid själv välja vilken inställning jag har till olika situationer. Visst tillåter jag mig själv att bli arg eller ledsen, men jag har också mycket lättare att ta mig ur de sinnestillstånden och gå vidare. Det har gett mig mera mod och jag börjar även småningom kräva mer för mig själv, saker som jag tidigare inte trodde att jag var värd. Auratransformationen har för mig alltså betytt att ta makt över mitt eget liv på ett sätt som är sunt för just mig.

Varje gång jag varit på behandling till Susanne har jag känt mig fylld av energi och fått reda på något nytt om mig själv. Förutom Auratransformationen har jag även varit på balansering och gått på Susannes Djurkommunikationskurs. Om man vill utforska sig själv, utvecklas och är redo att se utanför sin inrutade värld så rekommenderar jag varmt hennes tjänster! Namaste.”

Pin It on Pinterest