MORE ABOUT ME

Susanne Broända and IVAR energy

Behind the name IVAR energy is a little poodle whose name is Ivar. Thanks to him I got off the hamster wheel, stopped to smell the roses and started living my life the way I should have done all along. I regard life with both my eyes and my heart, and my wish is that we could all live life to the fullest. Each individual has a fascinating story, and every individual is unique. Through my work I want to help you form a connection to yourself and to your own life.

The two methods of treatment that I work with are Balanced touch™ and AuraTransformation™. Balanced touch™ is a method that I’ve personally developed over the course of several years. If you wish to be more in touch not only with yourself, but also with animals and nature, it’s the right treatment for you. It is a method that helps create a balanced connection between people, animals and nature. The other form of treatment, is a unique one time treatment. It expands the consciousness and it suits people who want to find their inner power and truly live their lives in their own unique ways.

Welcome to IVAR Energy – a place that is all about life, energy and balance for humans, animals and nature.

Working together with animals, humans and nature is very rewarding and I am very grateful that I get to meet so many individuals through my work. The way I see it, we are all part of a bigger whole, and each individual is full of possibilities and life. It’s so important that we harness our own unique gifts and that we work on our imbalances so that we can learn from them and so that we’ll even be able to turn those imbalances into strengths. Wellbeing and balance are things that have always been close to my heart, and being a balanced person is according to me all about being in true contact with oneself so that we can also be in contact with our surroundings.

And besides: have you ever thought about this? Being a balanced person can sometimes be about actually having an imbalance – and through that imbalance then be able to rise up to be a stronger individual and to greet the world in a more genuine way.

We all possess great potential, and perhaps the biggest potential of all is the ability to take responsibility of our own lives and to truly live life to the fullest.

If you feel that you want to be in close contact with your own self, with animals and with nature, you’re welcome to contact me. Together we can then work toward creating a better world. Together we can make the world a better place.
My background and education:

 • Reiki 1 and 2 (2002, Johanna Manderbacka)
 • Aura Mediator™ course (2012, Johanna Saari and Berit Reaver)
 • Workshop – activation of the Golden Energy (2013, Anni Sennov and Therese Lindberg)
 • Continued studies for Aura Mediators (2013, Johanna Saari and Berit Reaver)
 • The energy of planets, course (2013, Anni Sennov)
 • Continued studies for Aura Mediators (2014, Johanna Saari and Berit Reaver)
 • Basic course in Animal Communication (2014, Maiccu Kostiainen)
 • Continued studies in Animal Communication (2014, Maiccu Kostiainen)
 • Masterclass in Animal Communication (2014, Maiccu Kostiainen)
 • Continued studies for Aura Mediators (2014, Anni Sennov and Johanna Saari)
 • Body Elements Activation Workshop (2014, Anni Sennov)
 • Four Element Profile™ partner and instructor (2015, Anni Sennov)
 • Continued studies for Aura Mediators (2015, Johanna Saari and Berit Reaver)
 • Take The Lead – Become Aware (2016, Carsten Sennov and Johanna Saari)
 • Basic course – the four elements (2016, Carsten Sennov and Johanna Saari)
 • Extended Course – the four elements (2016, Carsten Sennov and Johanna Saari)
 • Certification, Aura Mediator (2018, Johanna Saari and Anni Sennov)
 • Certification, Aura Mediator (2020, Johanna Saari)

v

References

Feedback from my clients

Balanced touch™

”Jag upplever Balanced touch™ som “helande” och som en avslappnande behandling av kropp och själ. Susanne är skicklig och jag känner mig trygg att bara vara jag för en stund. Sessionerna gör att jag får nya insikter och perspektiv på mitt liv som gör att jag mår och orkar bättre.”

”Innan jag träffade Susanne första gången visste jag inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Jag bokade en tid för Balanced touch™ behandling och samtal eftersom mina hundar inte alls kom överens. Jag hoppades att kunna ladda mina egna batterier lite och framförallt kunna förstå hundarna bättre. Jag berättade inte mycket mer än namnet på mina hundar och visade en bild på dem – därför blev jag verkligen positivt överväldigad när Susanne beskrev mina hundar så exakt under behandlingens gång. Stundvis blev det riktigt känslosamt när jag insåg vilka saker mina hundar gick runt och funderade på: den äldre kände att hon måste ta hand om mig, den yngre var väldigt osäker på hur hon borde bete sig. När jag ”befriade” dem från det här ansvaret har vår flock mått så mycket bättre. Jag hade själv också stor nytta av behandlingen som jag upprepat ännu en gång. Dels har jag burit på andras problem, dels har jag varit nertryckt av orealistiska förväntningar. Behandlingen har hjälpt mig att ta tillbaka den energi som är min och filtrera bort den som jag inte behöver. Susanne är en otroligt jordnära, öppen och varm människa – rekommenderar varmt ett besök!”

”Jag är glad och tacksam över att jag träffade dig Susanne under en tid i mitt liv då det verkligen var just dig jag behövde få träffa. Jag upplevde behandlingsstunderna (Balanced touch™) som jag har fått som verkligt viktiga och betydelsefulla. Varje session har också varit helt olik den andra beroende på vad jag har upplevt just där och då i mitt liv. Mycket känslor och insikter blev tydliga(re) för mig. Jag upplevde att du Susanne hjälpte mig att (igen) hitta min egen inre styrka och kraft. Om jag med ett ord ska beskriva Susanne så är det rätta ordet “magisk”. <3 Susanne är en genuin, varm och ärlig människa som jag kände tillit till direkt.”

AuraTransformation™

”Jag träffade Susanne för första gången när jag skulle genomgå min AuraTransformation™. Hon är en varm och omtänksam människa som hjälpte mig att vara trygg i mig själv och lita på att jag vet bäst vad som är rätt i mitt liv, och att även jag finns till för ett högre syfte i denna värld. Så tack för den dagen som förändrade mitt liv.”

”I skrivande stund har det gått några år sedan jag gjorde min Auratransformation™. Det kanske viktigaste och största som jag lärt mig är att jag själv bär ansvar för mitt liv och mående. Det ansvaret kan ju ibland kännas aningen skrämmande, men mestadels ger det frihet. Jag kan inte längre skylla mitt humör, mina val eller hur jag mår på någon annan, för jag kan alltid själv välja vilken inställning jag har till olika situationer. Visst tillåter jag mig själv att bli arg eller ledsen, men jag har också mycket lättare att ta mig ur de sinnestillstånden och gå vidare. Det har gett mig mera mod och jag börjar även småningom kräva mer för mig själv, saker som jag tidigare inte trodde att jag var värd. Auratransformationen har för mig alltså betytt att ta makt över mitt eget liv på ett sätt som är sunt för just mig.

Varje gång jag varit på behandling till Susanne har jag känt mig fylld av energi och fått reda på något nytt om mig själv. Förutom Auratransformationen har jag även varit på balansering och gått på Susannes Djurkommunikationskurs. Om man vill utforska sig själv, utvecklas och är redo att se utanför sin inrutade värld så rekommenderar jag varmt hennes tjänster!

Namaste”

”Jag träffade Susanne för första gången när jag skulle genomgå min AuraTransformation™. Hon är en varm och omtänksam människa som hjälpte mig att vara trygg i mig själv och lita på att jag vet bäst vad som är rätt i mitt liv, och att även jag finns till för ett högre syfte i denna värld. Så tack för den dagen som förändrade mitt liv.”

Kurs i Balanced touch™ djurkommunikation

”Djurkommunikation var en väldigt häftig och mäktig upplevelse! Jag hittade egenskaper hos mig själv som jag aldrig trott jag hade. Kursen gav mig även en djupare kontakt med mitt inre.”

”Kursen i Djurkommunikation har gett mig så mycket.

Bara det att få stanna upp och göra bestämda lektioner, gör att man följer veckans tema och lever i detta flow. Det är som om man går in i en annan värld. Alla djur har en själ, som finns där. Bara vi vågar öppna oss för dem. Det gäller att våga stanna i stillheten och lyssna. Vad säger ditt djur, vad vill det förmedla.

Att ha Susanne till lärare är att vandra sida vid sida. Hennes sätt att lära ut på är ärligt och ödmjukt och är faktiskt det bästa med kursen

“Igår deltog jag i en grundkurs i djurkommunikation. Och wow alltså vilken inspirerande dag! Det är ofantligt svårt att sätta ord på känslorna och upplevelserna från dagen. En underbart givande dag på alla sätt. Helt klart en av de bästa sakerna jag gjort här i livet. Rekommenderar verkligen denna kurs för alla som ens är lite intresserade av djurkommunikation och energi. Man får verkligen ett större perspektiv, djupare förståelse och insikt på ett helt nytt sätt. Lärde mig massor under dagen och jag kommer garanterat att gå fortsättningskursen om jag bara har möjlighet.

Tack för en fantastiskt lärorik kursdag! Är så glad att jag fick möjlighet att delta.”

“En mycket intressant kurs, inte bara med tanke på att kommunicera med djur, utan också för att man jobbar med sig själv.”

Balanced touch™ animal communication

”Jag har två härliga lagottofröknar med helt olika personligheter som Susanne kommunicerade med. Hilma och Freja. Jag önskade att Susanne skulle ta reda på och förmedla till mig om det finns något som de har försökt berätta för mig, men som jag inte har lyckats förstå. Vad de är nöjda med i livet och om det finns något som de skulle vilja göra annorlunda. Om det finns något som oroar eller bekymrar dem. Hur de mår.

Allt det fick jag svar på, men de hade mycket mer att säga än så. Vi förstår varandra ganska bra jag och mina hundar, men jag förstod nog inte hur mycket de faktiskt kommunicerar med mig. Och hur enkelt det är att kommunicera med dem bara jag själv lär mig att inte göra det svårt. Via kommunikationen med Sussi berättade de också hur de uppfattar mig. Att de ser mig och ser vad jag borde göra för att må bra. De är kloka mina hundar, ibland säkert klockare än matte och husse. Det fanns mycket sanning i det de sa. Sussi lyckades med att fånga både Hilmas och Frejas personlighet i kommunikationen. Läsningen av kommunikationsberättelsen fick mig både att skratta och gråta. Jag är glad att jag fick läsa den.”

”Jag kan verkligen rekommendera IVAR energy, jag vann en djurkommunikation genom en Facebook-tävling och valde en av mina katter, en speciell herreman som inte många förstått sig på. Susanne prickade rätt på varje punkt om honom och berättade även andra saker, som fick mig att börja ändra på livet för min katt, som nu verkar vara mycket mer harmonisk. Jag blev tårögd över sättet hon beskrev honom på, nästan som om jag hörde hans röst berätta hela kommunikationen, som om hans personlighet sprakade ut genom texten.”

Balanced touch™ workshop: Kraftdjur

”En fantastisk upplevelse. Det egna kraftdjuret kom plötsligt och var ett överraskande djur. Workshopen var en älskvärd och fin upplevelse.”

Contact IVAR energy

Address: Långkärrvägen 5, 65760 Iskmo Finland

Phone: +358 50 35 01 081

E-mail: susanne@ivar.fi

Hours: By agreement

Pin It on Pinterest