Blogg

AuraTransformation™

Jag har nu arbetat så pass länge med AuraTransformation™ att jag vill skriva ett inlägg om behandlingsformen var jag också delar med mig av mitt personliga synsätt samt av min erfarenhet.

AuraTransformation™ är inte en mirakelkur och AuraTransformation™ är inte hokus pokus. Det är en behandling som kräver både personligt engagemang och personligt ansvar av de som vill genomföra behandlingen. Jag satt och diskuterade med en kär vän till mig och hon använde sig av en både tydlig och beskrivande förklaring av hur hon har upplevt AuraTransformation™. Jag kommer inte ihåg hennes exakta ord men kontentan var det här:

”Man kan se det som att vi håller en tavla i ena handen och en hammare i den andra handen. Vi vill hänga upp tavlan på väggen men vi har inget att hänga den på. Då kommer det någon och ger oss en spik och äntligen kan vi hänga upp vår favorittavla precis där var vi vill ha den.”

Det här är enligt mig en målande och framförallt tydlig förklaring eftersom det är precis det här som en AuraTransformation™ medför. Den ger de rätta verktygen och de individuella verktygen för att människor ska komma i full kontakt med sina liv. Efter behandlingen styrs man inte längre av andras motiv eller personliga agendor. Kort och gott, man äger sitt eget liv igen och får två stadiga ben att stå på.

Min personliga erfarenhet av AuraTransformation™ är att den har hjälpt mig på många olika vis. Jag har utvecklats i snabb takt, så snabbt och så mycket att jag med stor säkerhet kan säga att utan min AuraTransformation™ hade jag behövt leva många liv för att komma till den punkt var jag befinner mig idag. Det är dessutom en befrielse att kunna leva livet så som jag egentligen alltid har velat leva. Idag hålls jag inte tillbaka av andras åsikter samtidigt som jag ger alla fritt rum att tänka, känna och tycka som de vill men min energi och mitt fokus läggs inte på drama, oro eller tänkande som på något vis medför krympande av liv och energi.

Idag upplever många det som att de har växt ur sina kläder eller att de sitter fast på ett oförklarligt vis och det här kan skapa bl.a. irritation, frustration och trötthet. Efter att ha fått följa alla mina klienters resa kan jag säga att AuraTransformation™ ger nya och större kläder och hjälper till att dra upp fötterna ur den sega gyttjan. Det finns rum igen att leva och andas och den personliga vägen blir tydlig.

Som ni kanske förstår så känner jag stor glädje och tacksamhet över att det här alternativet finns tillgängligt idag och att jag får arbeta med det här. Om du känner ett intresse eller om du vill veta mera så tveka inte att ta kontakt med mig. Jag hjälper dig gärna.

<3

Pin It on Pinterest